Cihat ve Gülperi Aslan
Su Kuyusu Etiyopya'da Açıldı!

Hayatın kaynağı, bereketin simgesi su, her damlasında umutları yeşertir, toprağı canlandırır. Bu yaşam iksiri, Bekise’de açılan yepyeni bir su kuyusu ile bölge halkına ulaştı. Bu mucizevi yapı, âb-ı hayat sunarak bölge insanlarına temiz ve güvenli su erişimini sağlıyor.

Açılış Töreni Büyük İlgi Gördü

Su kuyumuzun açılış töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Törene köy sakinleri, yetkililer ve İLA Derneği temsilcileri katıldı. Konuşmalar yapan yetkililer, İLA Derneği’nin bu anlamlı projesi için teşekkürlerini sunarken, bölge sakinleri de mutluluklarını dile getirdiler.

Su Kuyusu: Bir Umut Işığı

Su kuyusu, tıpkı bir vaha gibi çölde susuz kalanlara umut ışığı oluyor. Bekise halkı da bu sayede suya kolayca ulaşarak temel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor, tarlalarını sulayabiliyor ve daha sağlıklı bir yaşam sürebiliyor.

Yeni su kuyusu sadece bir kuyu değil, aynı zamanda yaşamın ve umudun sembolü. Bu sayede Sebeta’da yeni bir sayfa açılıyor, geleceğe dair umutlar yeşeriyor. Bu kutlu gün Bekise halkı için bir dönüm noktası olacak ve şüphesiz ki bu su kuyusu, bölgenin kalkınmasına ve refahına önemli katkılarda bulunacak.

Su Kuyusu Yaşam Kaynağı

Suyun yaşam kaynağı olduğunu unutmayalım. Bu nedenle bu tür su kuyularının açılması ve korunması büyük önem taşıyor. Sebeta’daki bu yeni kuyu, bize bu gerçeği bir kez daha hatırlatıyor ve suyun kıymetini bilmemiz gerektiğini vurguluyor.