sane sodbayar vtwjyEelY08 unsplash

Biz Kimiz?

Dünyanın sorumluluk alarak değişebileceğine inanan İLA Derneği, küçük dokunuşların, büyük değişimleri önünü açtığının bilinci içerisinde Türkiye ve yurtdışında, olağan ve olağanüstü hallerde eğitim, barınma, gıda ve sağlık gibi her türlü insani ihtiyaçları karşılamak, toplumların kültür ve sosyal gelişimine yardımcı olmak; kültürlerarası kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla 2014 yılında kurulmuştur.

Motto Orange Blue 1

Derneğimizin amaç edindiği tüm yardım ve projeler dünya üzerinde dil, din, ırk, mezhep, siyasi veya felsefi görüş, sınıf, cinsiyet, bölge, ülke ve benzeri hiçbir ayrım yapmaksızın herkesi kapsar.

Sorumluluk Alanlarımız

İLA Derneği, dünya genelinde insani yardım çalışmaları gerçekleştirerek, kültürlerarası kardeşlik bağlarını kuvvetlendirici çalışmalar yapmakta ve Afrika ve Asya’da eğitim, barınma, gıda ve sağlık gibi her türlü insani ihtiyaçları karşılamayı amaçlamaktadır. Dernek kanunlarının öngördüğü esaslar çerçevesinde sosyal sorumluluk bilincini, yardımlaşma ve dayanışma şuurunu geliştirmek için çalışır. Ayrıca, dünya üzerindeki açlık, susuzluk, kuraklık, deprem, yangın, sel gibi küresel insani kriz ve sorunların çözümünde aktif rol alarak yardıma muhtaç tüm insanlara kaynakları doğrultusunda insani desteklerde bulunmayı hedefler.

timur garifov 3z14OXS7LAM unsplash